Amb el salt de categoria, Oriol Alsina va preferir que el Llagostera mantingués el grup. El gruix del vestidor que havia pencat de valent per deixar enrere la Tercera i pujar la Segona B, tenia la total confiança del cos tècnic. Renovació múltiple i poques cares noves a l'estiu per intentar salvar la categoria. No gaires fitxatges va anunciar el club i pràcticament tots, més tard o més d'hora, van acabar debutant en partit oficial, ja fos a la Lliga com també a la Copa Catalunya. En faltava un. Santi Magallán esperava pacientment la seva oportunitat. Li va arribar el dissabte, en una estrena agredolça amb el Sabadell. Derrota (0-1), però els seus primers minuts amb la samarreta blaugrana eren un fet.

Incorporat aquest estiu procedent del Badalona, el migcampista, de 27 anys, no havia debutat abans per culpa d'una lesió al lligament del seu turmell que li havia fet la guitza durant un temps. Ja recuperat, Alsina va decidir donar-li la titularitat l'últim cap de setmana i no va desentonar gens ni mica. Fins i tot va disposar d'una bona oportunitat per trencar el 0-0 inicial, però abans del descans la pilota no va trobar porteria. Després del descans va aguantar només uns minuts al terreny de joc. El cos tècnic va decidir canviar-lo per Adri Lledó en una substitució de caire ofensiu que, finalment, no va donar els resultats esperats. Amb Magallán ja són 22 els futbolistes que s'han estrenat aquesta temporada

Dissabte, contra el Barça B

El Llagostera tornarà a jugar aquest cap de setmana al Municipal. Serà el dissabte, a partir de les cinc de la tarda, quan rebrà el Barça B.