La Unió Esportiva Sarrià va donar el dret de sortida a una temporada històrica i va presentar els seus equips dissabte, després de la derrota del primer equip davant el Torrelavega (24-29).

Aquest any, l'entitat sarrianenca viu una temporada històrica en ser la primera vegada que el seu primer equip juga a la Divisió d'Honor Plata, on de moment ha aconseguit dues victòries i s'ha classficat per a la segona de la Copa del Rei, que l'enfrontarà a un equip Asobal. Serà aquest dimecres (20.30 h) quan el conjunt entrenat per Salva Puig rebrà el Frigoríficos del Morrazo Cangas.

En total, 230 esportistes jugaran amb el Sarrià aquest any. Estan repartits en 17 equips, dels quals n'hi ha 12 de masculins, quatre de femenins, amb el sènior a primera catalana, i també un equip mixte. A tot això, també hi hem de sumar 44 llicències no oficials.

Mariscal, baixa per vuit dies

David Mariscal va patir un traumatisme a la còrnia de l'ull en el partit de dissabte davant el Torrelavega. El jugador va rebre un cop fort a la cara en una acció del partit que el va fer marejar i veure-hi doble. Mariscal estarà de baixa una setmana i, per tant, es perdrà el partit de Copa de dimecres i el duel de Lliga de dissabte a la pista del Teucro.