El Lloret va perdre ahir migdia a la pista del Lleida (4-1) i continua en zona de descens, amb un punt, i sense conèixer la victòria en els quatre partits que s'han disputat aquesta temporada. Ahir, el conjunt entrenat per Oriol Perarnau va plantar cara als lleidatans, que van sentenciar a les acaballes del partit.

Els locals van marxar al descans amb 2-0 al marcador. Un resultat que hagués pogut ser pitjor pels interessos lloretencs si Andreu Tomàs no hagués fallat un penal quan faltaven 40 segons per a la mitja part. Això va donar ales als visitants, que van veure un bri d'esperança amb la diana transformada per Farre als 11 minuts de la represa (2-1). Llavors, el Lloret va veure que podia treure un resultat positiu i va buscar l'empat, però el Lleida va ser més efectiu en els minuts finals i va sentenciar el duel amb dos gols més (4-1).