Després d'haver guanyat el Granollers a Vilatenim, la Unió Esportiva Figueres ha viatjat fins a Vilassar de Mar amb les piles carregades i amb moltes ganes de puntuar. I així ho ha fet, encara que les circumstàncies hagin estat adverses, amb un 1-1 final. El partit anava força igualat, amb la lògica pressió dels locals fins que en el minut 40 l'àrbitre ha decidit expulsar al figuerenc Ayala en una jugada dubtosa. Amb el 0-0, la Unió ha començat la segona part fent esforços per contenir l'atac mariner. El Vilassar ha marcat l'1-0 en el minut 55, amb un gol d'Eloi.

Xavi Agustí ha anat fent canvis per a recol·locar l'equip. Aquest fet ha augmentat les dificultats defensives empordaneses, ja que en el minut 73 s'ha lesionat Pepu Soler i no ha pogut ser substituït.

Amb només nou homes sobre el camp, el Figueres ha superat l'adversitat. Ussman, que havia substituït Màrius poc després del gol local, ha aconseguit igualar el marcador cap el minut 76. L'atac del Vilassar ha estat insistent davant d'una Unió que ha sabut protegir el punt, malgrat el cansament per l'esforç del desnivell numèric a la gespa.