Després d'una derrota dolorosa a la Nucia, l'Olot té avui l'oportunitat de desfer-se del mal regust amb el qual va marxar de terres valencianes. Els garrotxins visiten aquesta tarda el Sabadell (18.00 hores), que no sap el que és perdre des de la primera jornada de Lliga. «Hem analitzat el partit de la Nucia i hem tret conclusions. Sabem el que hem de reforçar. Vam tenir 10 ocasions de gol i no en vam fer cap. Això hem de solucionar-ho», assegura Garrido.

Els de la Garrotxa no tenen una cita fàcil. Visiten un dels estadis clàssics i imponents de Segona B: la Nova Creu Alta de Sabadell. «L'estadi ens facilita que puguem realitzar el nostre joc, però el rival és molt dur», reconeix Garrido, qui considera que «el Sabadell és un equip molt treballat i ben dirigit, capaç de dominar molts registres diferents». Els d'Antonio Hidalgo porten cinc jornades consecutives puntuant (3 victòries i 2 empats) i han demostrat, tant en aquest inici de curs com en el final del passat, que són capaços de competir davant qualsevol rival i en contextos diferents. Els arlequinats són setens amb 11 punts, mentre que l'Olot és 12è amb 7.

Malgrat la dificultat, la manca de punteria i la sensació que els resultats no són els merescuts, Garrido es mostra optimista: «Hem de fixar-nos en nosaltres mateixos. La línia de joc és bona i els resultats ens acabaran acompanyant. Tenim un estil molt definit i les idees, molt clares». El tècnic no podrà comptar amb Pedro del Campo, que segueix amb molèsties. Natalio Lorenzo és dubte.