Aquest cap de setmana, a les instal·lacions del Club Terrassa Sports, es va disputar la Copa Catalunya 2019 OR, on el Club Pàdel Indoor Figueres va ser l'únic club gironí que va presentar dos equips en total, en categoria masculí i femení.

Els dos conjunts van tenir un bon paper a la competició, i és que van arribar fins als quarts de final amb opcions per guanyar les seves respectives eliminatòries, tot i que, finalment, els dos van caure paral·lelament per un ajustat 2-1.

Sergi Curto, director del Club, va valorar molt positivament la presència en el torneig: «Participar en la Copa Catalunya és el resultat de la bona feina i el nivell dels nostres, som l'únic club gironí que ha presentat dos equips».

L'equip masculí va estar format per Sergi Curto, Albert Faxedas, Carles Palahí, Marc Geli, Nico Maniuncov i Josep M.ª Vilanova.

Per la seva banda, l'equip femení va comptar amb Maria Subira, Ana Pareras, Agostina Szyller, Sílvia Clos, Clàudia Quintanilla, Valerie Marina Pey i Irene Miron.