El Llagostera torna a somriure, després d'aconseguir ahir una victòria contra l'Hèrcules (2-1) que li permet trencar amb la ratxa de dues derrotes consecutives. Dos gols de l'extrem Sergio Cortés des dels onze metres a la primera part van permetre capgirar el marcador, que havien obert els de Jesús Muñoz al minut 14. D'aquesta manera, l'Hèrcules continua sense aixecar el cap en aquest inici de temporada on només ha sumat un empat i ha perdut els altres cinc partits.

La intensitat i la igualtat van marcar el guió de duel, sense que cap dels dos conjunts disposés d'ocasions en excés. L'Hèrcules va avançar-se en el primer quart d'hora de joc amb un xut sec des de fora de l'àrea de Carlos Martínez. Tot va quedar-se en un ensurt perquè només un minut més tard, els d'Alsina aconseguirien l'empat amb un penal de Fran Miranda sobre Sascha transformat per Sergio Cortés. A partir d'aleshores, la lluita va centrar-se al mig del camp. Al 31, l'àrbitre va tornar a assenyalar la pena màxima a favor dels locals arran d'una acció de Pablo Íñiguez sobre Gil Muntadas. Sergio Cortés va engarregar-se de fer la resta per adjudicar-se un doblet.

A la represa, l'Hèrcules va sortir decidit a buscar l'empat però sense generar ocasions clares. Al 63, Marcos va fer una aturada espectacular a boca de gol després d'un seguit de rebots dins l'àrea. A poc a poc, els visitants van anar perden força i, en una centrada de Nahuel per banda dreta, Gil Muntadas va rebre la pilota enviant-la per damunt del porter amb la mala sort de topar amb la fusta. Els minuts finals van limitar-se a pilotes penjades i xuts llunyans dels de Muñoz, que van perdre els papers.