El setmana passada l'Olot va traduir el bon joc en resultats. Després d'una victòria patida, però treballada, contra el València Mestalla (1 -0), els de la Garrotxa visiten aquesta tarda la Nucia (19.00 hores). Els alacantins han estat l'equip sorpresa en aquest inici de lliga, ja que malgrat pujar aquest curs passat a Segona B, només han perdut un partit i van començar el curs amb dues victòries consecutives davant el Cornellà i el Lleida. L'equip de César Ferrando és 8è amb 8 punts, un més que l'Olot: «Si estan per davant nostre, és per algun motiu. Tenen un estil marcat i jugadors contrastats de la categoria. Juguen un bon futbol i ens exigiran molt».

La Nucia té a les seves files jugadors de qualitat i amb experiència a la categoria de bronze com Fran Moreno, Juanan, Pablo Morgado, Javi Cabezas o Miñano. «Conec el club, l'entrenador i gran part de la plantilla, que està formada per no patir per salvar-se», explicava Garrido en la prèvia. Els alacantins només han fet quatre gols en aquestes primeres 6 jornades, però han deixat la porteria a zero en tres ocasions i només els han marcat dos gols. De fet, són l'equip menys golejat del grup juntament amb l'Andorra. Tot i això, l'Olot només han rebut un gol més que els de Ferrando, motiu per creure que la Nucia tindrà difícil batre Pol Ballesté en el partit d'avui: «Estem donant mostres de solvència. Som ordenats i sabem com actuar sense pilota. També tenim molt l'esfèrica i això allunya el rival de la nostra porteria».

Pedro del Campo, que semblava recuperat de la seva lesió, és dubte després d'haver tornat a tenir molèsties entre setmana. La resta de la plantilla està disponible per jugar.