El pilot alemany Sebastian Vettel (Ferrari) va posar fi a la sequera de més d'un any sense aconseguir la victòria en el Mundial de Fórmula 1 després d'imposar-se ahir en el Gran Premi de Singapur, quinzena cursa del campionat, per davant del seu company d'equip,el jove pilot de Mònaco Charles Leclerc, que arrencava la cursa des del primer lloc, i l'holandès Max Verstappen (Red Bull). D'altra banda, els Mercdes de Lewis Hamilton i Valtteri Bottas es van haver de comformar en quedar fora dels llocs de podi per segona vegada en aquest campionat. El britànic va ser quart i el finlandès, cinquè.

El tres vegades campió del món no pujava al lloc més alt del podi des del Gran Premi de Bèlgica de 2018, però a la nit de Marina Bay va sortir guanyador en una cursa marcada per tres safety car en el seu últim terç i després d'entrar a boxes abans que Leclerc i avançar-lo quan va entrar el de Mònaco. Una carambola en l'estratègia que no va deixar massa satisfet Leclerc, però que no desvirtua la millora de Ferrari en aquestes últimes curses. L'escudaria italiana ha aconseguit guanyar les tres últimes curses del campionat, ahir fent el primer doblet de l'any.

Per la seva part, el pilot madrileny Carlos Sainz (McLaren) que sortia des de la setena plaça, va viure una carrera amarga després que en la primera volta un toc amb el Renault de Nico Hulkenberg li provocàs una punxada de roda que el va condemnar a l'últim lloc. Tot i així, no es va rendir i va aprofitar els safety car per firmar una gran remuntada per acabar dotzè. Això sí, una remuntada que no li va permetre acabar en llocs de punts.