El pilot de Mònaco Charles Leclerc (Ferrari) va sorprendre ahir a adjudicar-se la pole position del Gran Premi de Singapur, quinzena prova del Mundial, per davant el britànic i líder del Mundial, Lewis Hamilton (Mercedes) i del seu company d'equip Sebastian Vettel. Mentrestant, el madrileny Carlos Sainz (McLaren) sortirà des de la setena posició.

D'aquesta manera, el jove de Mònaco sembla que comença a comfirmar totes les expectatives posades en ell des de fa temps i lluitarà per la seva tercera victòria al circuit de Marina Bay després de les que va aconseguir a Spa-Francorchamps i Monza. Tot i així, en aquesta ocasió ningú esperava als Ferrari en el revirat traçat de Singapur, on qui surt primer, normalment acaba en el lloc més alt del podi.

El disseny de Marina Bay afavoreix, en teoria, als Mercedes i, fins i tot, als Red Bull. Però Ferrari, després d'un divendres discret, va despertar ahir. El de Mònaco ja va comendar en la tercera tanda de lliures i va traslladar la milllora a la qualificació, arriscant al màxim en la seva volta guanyadora i provocant, fins i tot, la incredulitat de Hamilton, segon a casi dues dècimes. En tercer lloc s'hi va colar un altre Ferrari, el de Vettel, mentre que Max Verstappen (Red Bull) va ser quart i l'altre Mercdedes, el de Valtteri Bottas, només va poder ser cinquè.