L'Eibar i l'Espanyol es veuran les cares aquest migdia (12 h), a Ipurua, en el que serà el debut del conjunt entrenat per Mendilíbar com a local aquesta temporada després de disputar tres partits a domicili.

Els dos equips arriben al duel sense conèixer encara la victòria en els tres partits que han disputat -els dos equips sumen 1 punt-, però amb una situació més crítica arriben els pericos, amb algunes baixes importants i sense haver marcat cap gol. Per tant, els tres punts són molt importants i donarien oxigen als blanc-i-blaus després de l'aturada de seleccions. A més, perjudicarien un rival directe de la zona baixa de la classifiació. D'altra banda, també seria un cop de moral abans d'arrencar la fase de grups de l'Europa League dijous davant el Ferencváros hongarés.

David Gallego recupera per a aquest partit el lateral esquerra Pedrosa, però en canvi té quatre baixes: la del lateral dret Corchia, la del central David López, la del migcampista Iturraspe i la de l'extrem Pablo Piatti.