El Bordils va arrencar una nova temporada a la Divisió d'Honor Plata amb una derrota al Blanc-i-verd davant l'Antequera (20-22), en un partit on els malaguenys van imposar la seva llei en el segon temps.

I és que la primera part va ser molt igualada. Els dos equips anaven intercanviant gols i aconseguint alguns avantatges mínims. Semblava que els locals posaven la directa amb un parcial de 3-0 (7-4), però els malaguenys el van saber contrarestar arribant amb empat a 10 al final dels 30 primers minuts.

En la represa la tònica del partit va canviar, i és que després del 12-12, els visitants van fer un parcial de 0-3 (12-15) que ja va ser impossible de salvar pels locals, que a partir d'aquí van anar sempre a remolc en els 20 minuts que quedaven de joc.