El Bàsquet Girona arriba avui a la Final a 4 de la Lliga Catalana LEB amb la novetat del pivot Mor Niang, que, després d'uns dies a prova, ha acabat concretant el seu fitxatge. Els gironins juguen al Barris Nord de Lleida contra el Pardinyes (20.00), per un lloc a la final de demà, que abans hauran buscat el Prat i l'Hospitalet (18.00). Els quatre aspirants al títol militen aquesta temporada a la LEB Plata. El Girona hi arriba després de guanyar dos partits a la prèvia, contra l'Hospitalet i el Lleida.

«Estem contents perquè la feina que estem fent es veu reforçada amb els resultats, tot i que ara això no és el principal», explicava ahir el tècnic Àlex Formento. Sobre el Pardinyes, que debuta aquesta temporada a LEB Plata, va dir que «el coneixem poquet perquè ara estem centrats en la nostra feina. Serà un rival difícil perquè segur que anirà al partit amb una il·lusió extraordinària».

El Girona presentarà la novetat de Mor Niang (Senegal, 1999), la novena cara del sènior. El pivot de Senegal arriba a Fontajau després de dos anys a l'EBA amb l'Estudiantes de Lugo. Mesura 2,08 metres i inicialment s'havia compromès amb el Benicarló, tot i que en va sortir la setmana passada. A Girona hi ha estat a prova i, finalment, s'ha optat per fitxar-lo.