La Unió Esportiva Figueres ha patit la segona entrebancada consecutiva en aquesta arrencada de la lliga de Tercera Divisió amb un clar 4-2 en el camp de l'Hospitalet. Els figuerencs han tornat a casa sabent que el partit d'aquest dimecres contra el Sant Andreu (Vilatenim, 18 hores) pot ser el moment oportú per trencat la dinàmica negativa dels resultats.

En el camp de l'Hospitalet, la Unió es va avançar en el marcador molt aviat, quan en el minut 3 Marc Gelmà va posar el 0-1 en el marcador. Un quart d'hora després, empatava Ripoll. El gol va donar ales als locals, que van avançar-se poc després mitjançant Salinas (minut 20). Només de començar la segona part, Gómez i Salinas van fer pujar el 3-1 i 4-1 però això no va desanimar a l'equip de Xavi Agustí. El Figueres va continuar lluitant fins a aconseguir un altre gol quan Ivan va materialitzar un penal xiulat per l'àrbitre (minut 82).