03 de setembre de 2019
03.09.2019

La Policia creu que poden trigar «dies» a trobar Fernández Ochoa si s'ha accidentat

03.09.2019 | 06:30

El cap del Grup de Desapareguts de la Policia Nacional, Pedro Herranz, ha assumit que podrien trigar «dies» a localitzar l'esquiadora i medallista olímpica Blanca Fernández Ochoa si aquesta va patir un accident a la zona de Cercedilla, on va aparèixer el seu cotxe. «D'entrada, l'objectiu era localitzar el vehicle per tenir un punt de partida i, un cop fet, centrar esforços aquí», va indicar en una entrevista a la Cadena Ser. La zona de Las Dehesas té un terreny «molt complicat» que podria dificultar els treballs de recerca de la medallista, desapareguda el 23 d'agost.

A més, va precisar que, tot i que la principal via de la investigació és que es tracti d'una «desaparició voluntària», aquesta designació inclou molts supòsits, des que se n'hagi anat sola pel seu propi peu, fins que hagi tingut un accident o que s'hagi refugiat de les males condicions climatològiques i que es trobi encara aixoplugada.

Així mateix, en ser preguntat per les gravacions d'un supermercat a Pozuelo de Alarcón en què es veu presumptament l'esportista comprant el 24 d'agost, un dia després de la seva desaparició, va dir que encara els falta examinar aquestes imatges, ja que podria «ser una confusió», de manera que les volen visionar amb la seva família per assegurar-se que és Fernández Ochoa. Més de 300 agents, entre policies nacionals, guàrdies civils i policies locals, amb les seves corresponents unitats especialitzades, guies canins i helicòpters, a més de bombers i agents forestals, van formar part ahir de l'operatiu de cerca.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook