Aquest cap de setmana el Complex Esportiu de Sant Narcís va acollir la 28a edició del Torneig de la Bola, que va posar de manifest que l'hoquei patins català i el del GEiEG tenen un futur molt prometedor.

El públic gironí va gaudir d'un excel·lent nivell d'hoquei patins amb més de seixanta partits repartits entre els pavellons Lluís Bachs i Thoro, per on van passar alguns dels millors planters del país, a més de quatre equips del Compañía de María gallec. El president grupista, Francesc Cayuela, va fer una valoració molt positiva afirmant que «és un torneig molt consolidat».

Pel que fa a resultats, el GEiEG va ser el gran protagonista del torneig en aconseguir sis podis, un més que el FC Barcelona, encara que els dos van igualar en nombre de títols. En categoria prebenjamí el Reus Deportiu es va imposar al CP Tordera en una emocionant tanda de penals. L'Arenys de Munt es va endur el títol en categoria benjamí, mentre que el FC Barcelona va guanyar les competicions aleví i júnior i el GEiEG ho va fer en infantil i juvenil en una final entre els dos equips grupistes.