Dotze anys després, l'Espanyol serà en una fase de grups de la Lliga Europa. Històric per una entitat que té moltes esperances en aquesta competició. El conjunt local va donar por durant la primera mitja hora, amb apropaments constants, però Ferreyra va canviar el guió. En la segona part, Vargas va deixar en res l'empat local. La intenció de David Gallega va ser la de ser protagonista des de l'inici del partit, però manaven els ucraïnesos, presionaven a dalt, dificultaven la circulació de pilota i filtraven amb freqüència passades perilloses. A poc a poc i a mida que el físic va començar a passar factura al conjunt local, l'Espanyol es posicionar a dalt. Al final Vargas va trencar l'esperança ucraïnesa amb l'1 a 2 al minut 62. El nou fitxatge es va quedar sol davant del porter. Al final, empat a dos que te gust de glòria.