L'Espanyol ja ha trobat el recanvi que feia dies que buscava a Borja Iglesias, traspassat al Betis. El gran objectiu era l'argentí Jonathan Calleri, i finalment ahir es va concretar l'entesa. El club espanyolista ha hagut d'arribar a un acord de cessió amb l'equip que en té els drets, el Deportivo Maldonado d'Uruguai. El futbolista argentí firma fins al 30 de juny de 2020, amb una opció de compra per part del club català de 22 milions.

Calleri, que el proper mes de setembre farà 26 anys, juga com a davanter centre. Després de jugar a l'All Boys, Boca Juniors, Deportivo Maldonado, Sao Paulo i West Ham United, va fer el salt a la Primera Divisió espanyola, on ha estat a préstec al Las Palmas (va baixar a Segona) i a l'Alabès, el curs passat.

Després de superar la revisió mèdica a la Clínica Corachan, Calleri serà presentat aquesta tarda i ja s'incorporarà al bloc que dirigeix David Gallego. L'Espanyol juga dijous contra el Zorya per certificar l'accés a la Lliga Europa (3-1 a l'anada a Cornellà) i diumenge arriba a casa el recent ascendit Granada.