25 de agost de 2019
25.08.2019
PERPINYÀ

La Trobada Transfronterera de l'Albera de 35 quilòmetres unirà el Voló i la Jonquera

Tindrà lloc el 21 i 22 de setembre, organitzada pel Centre Excursionista Jonquerenc i l'associació Les Foulées Catalanes, amb el suport dels ajuntaments

25.08.2019 | 09:10
La presentació s'ha fet a la Casa de la Generalitat a Perpinyà.

La Casa de la Generalitat a Perpinyà ha acollit la presentació de la I Trobada Transfronterera de l'Albera. A l'acte hi ha participat l'alcaldessa de la Jonqueraa, Sònia Martínez. També hi han assistit el regidor de l'Àrea d'Esports, Jordi Picornell, i la regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament local i Turisme, Lluïsa Macias, a més dels representants de les altres entitats organitzadores. Es tracta d'una excursió i trail de 35 km, entre la Jonquera i el Voló, que se celebrarà els dies 21 i 22 de setembre.

Sònia Martínez, alcaldessa de la Jonquera, ha declarat durant la roda de premsa que "és un privilegi i un plaer donar suport a una iniciativa que neix amb moltes ganes, i que promet molt. Des del consistori, us convidem a tots a participar-hi!". L'alcaldessa també ha destacat "el caràcter transversal d'aquesta jornada, ja que englobarà esport, però també cultura, germanor, bon ambient i història".

La trobada està organitzada pel Centre Excursionista Jonquerenc i l'associació Les Foulées Catalanes, amb el suport dels ajuntaments de la Jonquera i el del Voló. Es tracta d'un esdeveniment festiu, lúdic, cultural i esportiu que es durà a terme en un entorn natural muntanyenc català carregat d'història. Durant els dies de la Trobada, també se celebraran activitats de tota mena i per a tots els públics.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook