El Barça B es va endur anit la 50a edició del Torneig de l'Estany superant en una final amb poca història un voluntariós Figueres. El filial blaugrana ja dominava per 3-0 al descans amb gols d'Ansu i Marqués (2), un malson per als empordanesos. A la represa Marqués va fer el 4-0 definitiu, completant el seu hat-trick.

Abans en la final de consolació el triomf va ser per al Banyoles, a la tanda de penals (4-3) després que el duel amb l'Olot acabés amb empat (1-1). Els garrotxins, de Segona B, van avançar-se amb un gol de Natalio abans del descans i a 5 minuts del final Moha feia la igualada, que duia el desenllaç als 11 metres. Allà les errades de Xumetra i Joel Arimany van cedir als amfitrions el tercer lloc.

D'altra banda el Llagostera es va endur, també als penals, el torneig Ciutat de Gavà. El partit va acabar amb empat a dos i des dels 11 metres els gironins van tenir més encert. El Gavà es va posar 2-0 a la mitja hora, però a la represa els gols de Sascha i Pasquina van igualar el marcador. Abans d'anar als penals, curiosament, el Llagostera va desaprofitar dues penes màximes per guanyar, aturades pel porter local.