En el moment d'anunciar les dates clau del calendari de la temporada, la Federació Espanyola havia marcat el dissabte 21 de setembre com el dia de la final de la Supercopa d'Espanya entre l'Spar Citylift Girona (campió de Lliga) i el Perfumerías Avenida (campió de Copa) amb Fontajau com a escenari. Ahir, però, la FEB va confirmar que la data i l'horari final serà el diumenge 22 de setembre a dos quarts de set de la tarda amb les càmeres de Teledeporte en directe. Gironines i castellanes es jugaran el primer títol estatal de la temporada després que, el passat maig, l'Uni trenqués l'hegemonia de l'Avenida aconseguint la seva segona Lliga de la història.

Una setmana abans, el diumenge 15 de setembre, l'Uni haurà disputat una altra final, en aquest cas la de la Lliga Catalana, a la Seu d'Urgell. Cadí La Seu i Spar Citylift Girona s'enfrontaran el diumenge 15 a les 12 del migdia (en directe per Esport 3).

Les gironines encetaran la pretemporada el 24 de setembre i, abans de les finals de la Lliga Catalana i de la Supercopa d'Espanya, tenen previst fer una concentració de pretemporada a Camprodon i jugar dos amistosos contra Barça CBS i BLMA Montpeller.