El pilot italià Andrea Dovizioso (Ducati) ha conquistat aquest diumenge la victòria en la cursa de MotoGP del Gran Premi d'Àustria, onzena cita del Mundial de motociclisme, després d'una apassionant lluita amb Marc Márquez (Repsol Honda), que ha acabat segon i al qual ha retallat cinc punts en la lluita pel campionat.

El de Forlimpopoli va esperar preparat fins a l'últim revolt del Red Bull Ring, després d'un tram final de carrera en el qual es van intercanviar passades, per superar el de Cervera i conquerir la victòria número 23 de la seva vida, la 14a en MotoGP.

Així i tot, Márquez continua al capdavant de la general de la categoria reina amb 58 unitats d'avantatge sobre l'italià. El francès Fabio Quartararo (Yamaha) va finalitzar tercer en el seu tercer podi de la temporada, evidenciant el seu espectacular any de 'rookie'.

Maverick Viñales (Yamaha) va ser cinquè, just per darrere de Rossi, mentre que Àlex Rins (Suzuki) va acabar sisè i Aleix Espargaró (Aprilia) va ser catorzè. Ni Pol Espargaró ni Tito Rabat (Ducati) van aconseguir acabar la prova.