L'Espanyol va signar una victòria clara contra el Lucerna suís (0-3), en l'anada de la tercera ronda prèvia de la Lliga Europa, en un partit que va dominar des de l'inici i que va sentenciar amb gols de Ferreyra, Dídac Vilà i Vargas, aquest últim sobre la botzina.

L'Espanyol va començar manant a Suïssa, controlant la pilota i arribant amb certa facilitat a l'àrea contrària. La insistència blanc-i-blava va tenir premi i es va avançar al minut 27 gràcies a una passada de Melendo a Ferreyra, que va rematar de cap amb seguretat. L'equip va dedicar el gol a Dani Jarque: ahir es complien deu anys de la mort de l'etern capità de l'Espanyol.

A la represa, l'equip català seguia controlant el duel. Dídac Vilà va aprofitar una passada precisa de Marc Roca i va signar un xut, gairebé sense angle, que va descol·locar el porter Müller al 60.

El guió es va mantenir fins al final, sense ensurts per a l'Espanyol. L'única sorpresa va ser per als suïssos, que van presenciar l'estrena realitzadora de Vargas al minut 88. Un gol dibuixat amb tiralínies, des del vèrtex de l'àrea i l'escaire.