La Jonquera té el primer compromís de la pretemporada avui dimecres a casa contra el Navata a partir de les 20 h. Els fronterers aquest cap de setmana havien de jugar un amistós contra el Sant Miquel de Fluvià, de Quarta Catalana, però el partit es va ajornar perquè als santmiquelencs els mancaven efectius.

El primer entrenador és Mario Fernández, el segon Àlex Olivares, el preparador físic Josep Salvat i el director esportiu Josep Maria Guzmán. Respecte al curs anterior, segueixen quatre jugadors: Miquel Joan, Bruno Muller, Bernat Batlle i Arnau Garcia. Molts jugadors van dubtar si quedar-se o no perquè l'equip havia baixat de categoria i amb l'ascens del Prat a Segona B la Jonquera va confirmar la permanència a Primera.

El nou projecte: 20 cares noves

Les cares noves per al projecte 2019-20 són les de Dani Muñoz, Sergi Garcia, Sebastian Franco, Kenny Torres, Steven Gallego, Famousa, Abde, Andrés Filipe, Lucas Ruiz, Pulgarín, Carlos Salva, Marouan, Vinicius Jaló, Steven Garcia, Sergio Moreno, Nico Ortega, Denilson Rivas i Alejandro Alaminos. I els dos juvenils Adrià Colomeras (juvenil Peralada) i Marc Darné (Agullana) són dos juvenils que estan fent la pretemporada amb l'equip jonquerenc i lluiten per quedar-se. «Amb Pol Compte encara hem d'aclarir-nos perquè inicialment va dubtar», explica el tècnic fronterer.

La Jonquera s'estrenarà el segon cap de setmana al camp de la Guineueta, un equip que la temporada passada va acabar a la cinquena posició del grup primer de la Primera Catalana. El primer compromís a casa serà contra la FE Grama, que l'exercici anterior no va poder assolir la permanència a la Tercera Divisió.

El nou tècnic comenta que «m'agradaria que el meu equip no patís com l'any passat. Nosaltres hem de sortir a guanyar i a donar ensurts a més d'un. Hem d'arriscar i ser atrevits».