La tennista gironina Paula Badosa va aconseguir ahir una nova victòria amb un 6-2, 6-4 sobre l'alemanya Tamara Korpatsch, per accedir a semifinals del torneig WTA de Karlsruhe (Alemanya), que es disputa sobre terra batuda, i seguir amb la seva bona ratxa.

Badosa manté un gran moment que ja la passada setmana li va donar la seva primera semifinal WTA a Palerm. El duel davant Korpatsch va estar obert fins que la tennista de eguar es va posar seriosa i va tornar a treure un gran nivell en els jocs decisius.

El primer set se'l va apuntar Badosa enllaçant quatre jocs seguits per posar el 6-2. Després, l'alemanya va començar trencant però la catalana va donar la volta al parcial amb un altre gran cop a la taula, que el va citar en semifinals amb la belga Alison Van Uytvanck, primer cap de sèrie del torneig.

Passi el que passi en el paritit contra Van Uytevanck, les segones semifinals consecutives de Badosa faran que la tennista de Begur aparegui entre les 90 millors del rànguing WTA en la propera actualització.