El FC Barcelona ha vençut aquest dissabte per 0-2 al Vissel Kobe en el seu segon partit amistós de pretemporada, gràcies a un doblet de l'ariet del planter Carles Pérez i tancant la gira pel Japó amb una imatge millorada després de l'anterior derrota davant el Chelsea FC .

El partit, corresponent a la Rakuten Cup 2019, ha deixat clar que als pupils d'Ernesto Valverde encara els falta rodatge. De tota manera, han defensat de forma més sòlida que contra el Chelsea. I a més, la victòria podria haver estat més gran si Carles Aleñá hagués tingut més encert.

Tampoc ha vist porteria el francès Ousmane Dembélé, que ho ha intentat amb un parell de xuts a la segona part d'un compromís en què el seu compatriota Antoine Griezmann ho tornat a sortir en l'onze inicial. Igual que contra el Chelsea, l'ex de l'Atlètic de Madrid ha estat actiu però sense mossegar en les línies ofensives.

Després d'una primera part amb poques oportunitats de veritable perill, els dos gols blaugranes han portat la firma de Carles Pérez, anotant el primer en el minut 59 amb un xut entre les cames del porter rival i després d'una bonica paret amb Malcom. L'altra diana del jugador del planter, també amb el peu esquerre, ha arribat en el minut 86 i gràcies a una retallada i un llançament creuat i per baix.

El migcampista neerlandès Frenkie de Jong i el porter brasiler Net Murara, tots dos fitxats en aquest mercat estiuenc, han participtr de nou en els plans del 'Txingurri' Valverde, tot i que encara sense excessiu brillantor i sabedors que encara no han arribat de les vacances l'uruguaià Luis Suárez i especialment l'argentí Lionel Messi.

El principal esperó d'aquest duel amistós residia en el retrobament sobre la gespa dels actuals jugadors del Barça amb els seus excompanys Andrés Iniesta, David Villa i Sergi Samper. Ara els tres pertanyen a la disciplina del Vissel Kobe, on en breu s'uniran amb el també antic defensa culer Thomas Vermaelen.