Era un secret a veus però ara ja és oficial que Marc Mas deixa la Unió Esportiva Olot després de 115 partits defensant la samarreta vermella. El silenc posa rumb al futbol suec per signar amb el Sundsvall de la Primera Divisió del país nòrdic. El conjunt suec és antepenúltim a l'Allsvenskan quan ja s'han disputat més de la meitat de les jornades. Com el davanter olotí havia renovat el passat mes de juny, l'Olot rebrà una compensació econòmica pel fitxatge.

Marc Mas marxa de la Garrotxa però deixa records inesborrables al club. El de Sils va arribar a l'Olot el curs 2016/17, en el qual va fer 31 gols per ajudar el conjunt entrenat per Calderé a ser campions de grup i assolir l'ascens a Segona B. En la categoria de bronze, el killer olotí ha disputat 79 partits amb la samarreta vermella i ha fet 16 gols claus perquè l'equip assolís els objectius. Golejador, lluitador, mòbil, generós, amb esperit d'equip i intel·ligent. Aquests són alguns dels múltiples atributs que han fet de Marc Mas un davanter que ha deixat petjada al club garrotxí.

En la seva nova aventura internacional, Marc Mas compartirà vestuari amb altres jugadors espanyols; la majoria d'ells, rivals del silenc al grup tercer de Segona B. L'últim espanyol en arribar al Sundsvall ha estat Pol Roigé, qui fa poques setmanes va deixar el Mallorca per posar rumb cap a Suècia. Juanjo Ciércoles, David Batanero, Pol Moreno i Carlos Moros són els altres companys espanyols que tindrà l'exdavanter de l'Olot en el conjunt nòrdic.

Com hem mencionat anteriorment el conjunt nòrdic ocupa l'antepenúltima plaça de la Primera Divisió sueca amb 11 punts. A més, el conjunt suec acumula 11 partis consecutius sense conèixer la victòria. O el que és el mateix, des de mitjan d'abril sense guanyar un partit.