La jornada d’aquest cap de setmana de la Lliga de Llagut de Catalunya ha estat molt positiva per al Xon’s Rem d’Empuriabrava. La regata s’ha disputat a la platja de Ponent de Mataró i ha estat marcada per l’estat agitat del mar, que no ho ha posat fàcil als participants. El club altempordanès, però, ha sabut plantar-li cara i els dos equips del Xon’s n’han sortit beneficiats amb vista a la classificació general.

En el cas del sènior masculí, el seu domini ha estat incontestable, ja que han fet el millor temps en la cronometrada i això els ha donat l’accés a la final A, que han guanyat sense donar opcions als rivals. D’aquesta manera han sumat la màxima puntuació, 20 punts, que els donen la primera posició a la classificació general.

Pel que fa a les veteranes, després de fer un segon lloc a la cronometrada, també s’han guanyat el dret a disputar la final A, d’on han pogut obtenir una tercera posició final. Aquest resultat els fa pujar a la segona posició de la general.

Queden dues regates més, una marítima i una fluvial, a Sant Antoni de Calonge i a Deltebre, que han de servir per refermar aquestes bones posicions.