El pilot de motocicletes de l'equip Motocrom#51 Aurelio Martínez, veí d'Alella (Maresme) de 56 anys, ha mort aquest divendres mentre participava en un entrenament de la prova de resistència AMV 24 Hores de Catalunya, que es disputa aquest cap de setmana. L'accident ha tingut lloc a la tarda en el transcurs dels entrenaments qualificatius, quan una motocicleta d'un altre equip ha sofert una avaria en plena recta i ha impactat sense el pilot contra la que conduïa la víctima.

El pilot ha estat atès per l'equip mèdic del Circuït de Barcelona-Catalunya i posteriorment traslladat a l'Hospital de Granollers. Ha mort més tard en aquest centre hospitalari a causa de la gravetat de les lesions que ha sofert.

Els responsables del Circuit de Barcelona-Catalunya han informat del succés a través d'un comunicat en què lamenten "profundament" la mort del pilot i transmeten "el més sentit condol" a la família, els amics i l'equip.

Els organitzadors de la cursa han afegit que aquest dissabte, a las 10.40h es farà un minut de silenci a la línia de sortida en memòria del pilot.