L'hotel TorreMirona Relais Hotel Golf & Spa de Navata acollirà aquest estiu les sessions preparatòries de tres equips de futbol: l'RCD Espanyol, el Toulouse FC i el FC Barcelona B. La primera entitat que s'hi allotjarà durant aquest període és l'Espanyol, entre el dilluns que ve dia 8 de juliol i el dimecres 17. El conjunt que entrena David Gallego, nou tècnic de l'equip aprofitarà l'estada a l'Empordà per preparar l'accés a l'Europa League. L'Espanyol ja coneix de primera mà TorreMirona perquè s'hi va allotjar per darrer cop el 2009 quan Mauricio Pochettino era l'entrenador.

Al llarg d'aquesta estada, l'equip blanc-i-blau disputarà un partit amistós contra el Peralada al Municipal. Serà el dia 16 de juliol. Quatre dies després es veurà les cares amb el Lens, però en aquest cas ja serà a territori francès i servirà com assaig general per la prèvia d'Europa League que jugarà aquest mes.

El següent equip s'allotjarà a TorreMirona és el Toulouse FC, conjunt de la Ligue 1, la màxima categoria francesa, que s'hi prepararà a finals de juliol. Aquest serà el tercer cop que el Toulouse s'allotja en el complex navatenc.

Un altre dels equips que repetirà a les instal·lacions empordaneses és el FC Barcelona B. El filial blaugrana, equip de la Segona Divisió B, hi estarà a principis d'agost.

Durant la concentració, els equips entrenaran en el camp de gespa natural del resort i participaran en partits amistosos amb clubs de la demarcació.

Històricament TorreMirona ha acollit clubs com el FC Barcelona, el Vila-real FC, el Girona FC, l'Olympique de Marseille, el Girondins de Bordeaux, el Qatar SC, l'Halmstads BK, el FC BATE Borísov, el Gimnàstic de Tarragona, l'ADO Den Haag, el SC Young Fellows Juventus suís, l'AJ Auxerre, el FC Twente femení i una selecció del Golf Pèrsic.