Maria Assumpció Puig és un dels grans valors de la secció d'atletisme del GEiEG, i aquest cap de setmana ho va tornar a demostrar engrandint el seu palmarès amb dues medalles, un or i una plata, als Campionats d'Espanya Màsters en categoria de +45 celebrats a Sagunt. L'atleta grupista a més, va marcar un nou rècord de Catalunya en la distància dels 200m amb un temps de 26"64, convertint-se en la primera velocista que baixa dels 27 segons. L'atleta gironina, que també va acabar en segona posició a la prova dels 100m creuant la línia d'arribada a només cinc mil·lèsimes de la guanyadora, completa així una temporada que va iniciar amb un or als 60m als Campionats d'Espanya i Catalunya de pista coberta. Irene Salvans va completar la representació femenina del GEiEG en la competició, també als 100 m i 200 m. En homes, Antoni Mayoral va acabar lesionat.