La Federació Catalana de futbol va sortejar ahir les primeres rondes de la Copa Catalunya absoluta. Aquest torneig el juguen els campions de grup de Primera Catalana i els equips de Tercera, Segona B i Segona A de la temporada 2018-2019. El format de la competició és un sistema d'eliminatòries a partit únic, i en cas d'empat a la finalització del duel, es procedirà als llançaments de penals.

Les eliminatòries es disputaran, sempre que sigui possible, en el camp de l'equip d'inferior categoria, i si coincideixen equips de la mateixa categoria, el camp s'elegeix per sorteig.

Després del sorteig celebrat ahir, es va determinar que el guanyador de l'eliminatòria entre l'Horta i l'Olot quedarà exempt de disputar la segona ronda i jugarà directament la tercera, mentre que el Prat va quedar exempt de jugar la primera ronda i s'enfrontarà al guanyador de l'eliminatòria entre el Vilafranca i el Cornellà a la segona. Els altres representants gironins, a més de l'Olot, tindran aquests rivals (4 agost): Grama-Figueres; Europa-Llagostera, i Sant Andreu-Peralada.