El president de la Federació Catalana de futbol, Joan Soteras, i el Secretari General, Oriol Camacho, es van reunir ahir amb els presidents i representants dels clubs catalans que competiran aquesta temporada a Segona B i Tercera. Els representants dels clubs gironins van ser Joan Agustí (president de l'Olot), Isabel Tarragó i Edgar Alsina (presidenta i secretari tècnic del Llagostera), Javi Salamero (gerent del Figueres) i Miquel Llobet (president del Peralada).

Els temes d'informació econòmica, amb les subvencions federatives (RFEF i FCF) i CSD (pels clubs de Segona B), així com els acords de retransmissions del partits de futbol (i els seus acords amb Televisió de Catalunya i la plataforma Footers), van ser els temes d'obertura.

Les agrupacions de Segona B (la proposta catalana serà que el grup III estigui format per catalans, aragonesos i valencians), el calendari (en aquest cas de Tercera) i el treball que desenvolupen les comissions pel control econòmic de Segona B i Tercera van ser altres punts de l'ordre del dia. A falta de concretar-se oficialment, els clubs poden rebre uns 70.000 euros a Segona B i uns 30.000 a Tercera pels drets federatius.