L'estadi Palamós-Costa Brava serà l'escenari demà (12.00) d'un partit que enfrontarà els veterans del Palamós amb els de l'Olot. En els moments previs hi haurà un parell d'emotius homenatges, perquè els organitzadors del II Memorial Dani Cumí, l'històric massatgista que va morir l'any 2018 i que va dedicar 50 anys de feina al degà, recordaran també la figura de Leo López, exdefensa del Palamós entre els anys 1995 i 1997, mort aquest 2019 a l'edat de 48 anys. L'altre protagonista de l'avantmatx serà per a una de les persones més entranyables i estimades de la llarga història del degà del futbol català.

L'home en qüestió és Waldo Ramos, l'entrenador dels ascensos del degà, el míster que a còpia de pujar i pujar va situar el Palamós del futbol regional a Segona Divisió A. Ara que es recorda l'efemèride dels 30 anys d'aquell ascens a la categoria de plata del futbol espanyol, l'11 de juny del 1989, els veterans del Palamós volen homenatjar una de les figures cabdals per explicar l'època més gloriosa dels baix-empordanesos al costat del qui era president Emili Caballero.

Fa 30 anys i en un atapeït camp del carrer Cervantes, aquell SuperPalamós capitanejat pel carismàtic Waldo Ramos va derrotar l'Arnedo (4-0) per celebrar matemàticament el salt al futbol d'elit, a la Segona Divisió A. Demà, dos dels artífexs d'aquell èxit, Waldo Ramos, a la banqueta, i Emili Caballero, a la presidència, seran a l'estadi palamosí en una jornada d'emocions a flor de pell.