L'Handbol Bordils es va proclamar campió de Catalunya aleví després de derrotar, en la final disputada a Argentona, el Granollers (9-7), en un partit que no es va encarrilar a favor dels gironins fins la quarta i decisiva última part. I és que el partit va ser molt igualat durant els primers 30 minuts. Va ser en la segona part que els blanc-i-verds van agafar una renda de dos gols (5-3), però en els deu minuts següents els barcelonins van igualar, de nou, el duel (6-6). Al final, en l'últim període, els gironins van ser superiors i van aconseguir fer-se amb el triomf (9-7). El jugador blanc-i-verd Wassim Anajar va ser el màxim anotador del partit amb 7 dianes, mentre que el seu company d'equip Lluc Ribas va ser escollit millor jugador de la Final a 4 Catalana.