31 de maig de 2019
31.05.2019
Futbol

El Girona trenca l'acord de filiació amb el Peralada

Els de Montilivi han enviat un comunicat als xampanyers per dir-los que la seva intenció és rescindir el contracte abans del 20 de juny

31.05.2019 | 16:36
El Peralada deixaria de ser el filial del Girona.

Segons ha pogut saber el Setmanari de l'Alt Empordà, el Girona ja ha comunicat al Peralada que vol trencar l'acord de filiació, que tenia vigència fins a la temporada 2020-21, abans del dia 20 de juny per tal de poder-ho presentar a la Federació Catalana de Futbol. Amb el descens del primer equip a Segona Divisió A i les opcions d'ascens del Girona C a Tercera -la mateixa categoria que el Peralada en consumar-se el descens-, el club de Montilivi s'ha pogut emparar en una de les clàusules del contracte.

Ara mateix, el Girona i el Peralada estan negociant les condicions econòmiques de la rescissió del contracte perquè els xampanyers han de muntar l'equip des de zero. Narcís Pèlach 'Chicho' no continuarà a la banqueta verda-i-blanca perquè té contracte amb el Girona.

Aquest migdia el Peralada ja ha convocat una assemblea extraordinària per al pròxim diumenge dia 16 de juny a les 12 h al Municipal i preciasment un dels ordres del dia és "l'estat de l'acord de la filiació amb el Girona FC".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook