El Llers i el Cadaqués jugaran a Tercera Catalana la pròxima temporada. Els llersencs van assolir l'ascens a falta d'una jornada per acabar la lliga després de quedar-se la segona posició a la classificació, mentre que els Metri Borrell també van proclamar-se campions del grup 30 abans d'hora, el diumenge dia 5 de maig. En l'última jornada, ambdós conjunts van acabar amb bones sensacions. Els homes d'Àlex Ferrer van vèncer l'Espolla en un duel amb molts gols (4-5) i el Cadaqués va guanyar l'Armentera (3-1), quedant-se amb bon gust de boca per encarar el nou repte a Tercera.

La victòria del líder, acompanyada del triomf del Base Roses B contra el Vilafant (4-0), fa perdre la tercera posició a l'Armentera, que baixa a la quarta amb 64 punts. Així doncs, els rosincs pugen a la classificacó amb 66 punts sumant la tercera victòria seguida.

D'altra banda, el Sant Miquel de Fluvià va desfer-se del cuer, Sant Llorenç de la Muga, amb una pluja de gols (2-12). El seu pitxitxi i màxim golejador català, Nico Ortegapitxitxi, va ser l'autor de 7 gols i lidera el rànquing de Quarta amb 73 dianes. D'aquesta manera, el Sant Miquel de Fluvià se situa a la novena posició amb 45 punts i el Sant Llorenç de la Muga acaba amb el fanalet vermell i només 7 punts. Aquesta temporada han guanyat un únic partit contra el PU Figueres el mes de desembre passat. Els figuerencs també van perdre davant del Roses City (6-3) i se situen a la penúltima i cinquena posicions, respectivament.

A més a més, el Vila-sacra B i el Lladó van empatar el seu partit (1-1) per acabar la temporada a la tretzena i setena posicions, respectivament; el Palau-saverdera va perdre per la mínima contra el Vilajuïga i acaben a mitja taula; el Siurana va perdre davant dels Selvatans (1-4), allargant una dinàmica negativa de resultats; i el Fortià va descansar i és dotzè.

Al grup 29, el Viladamat i el Camallera van imposar-se amb un contundent 4-0, que els deixa a la 5a i 6a posicions amb 59 punts.