El secretari general de l'Esport, Gerard Figueras, ahir va visitar el centre de producció de gespa híbrida de Royalverd ubicat a la finca les Brides, a la Vall d'en Bas. Figueras va estar acompanyat de l'alcalde de la Vall d'en Bas, Lluís Amat, del president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, i del delegat a l'FCF a Girona, Jordi Bonet. En tot moment els va guiar Eudald Morera, director general de Royalverd.

Morera va explicar que la gespa híbrida incorpora un petit percentatge de gespa artificial que aporta més resistència i estabilitat als terrenys de joc. Va apuntar que Royalverd produeix la gespa híbrida per a estadis de primer nivell com San Mamés, el Wanda Metropolitano de l'Atlètic, l'RCD Stadium de l'Espanyol i el del Girondins de Bordeus.

A més d'observar la gespa híbrida, van visitar el Centre d'Entrenament i Tecnificació destinat a equips professionals. En un entorn totalment privat i exclusiu, Royalverd posa al servei dels equips tres camps de gespa natural, gimnàs i zona de preparació i recuperació. El centre forma part d'un cercle de serveis del qual forma part l'Hotel Vall d'en Bas.