El temps se'ls tira a sobre i els homes de Jordi Boix no van fallar, conscients que es jugaven la permanència a Primera Catalana. La Jonquera va aconseguir el passat cap de setmana un triomf vital contra el Manlleu (2-1), en l'últim partit de la temporada a Les Forques, que li permet abandonar el descens. Amb 41 punts, els fronterers només en tenen un de marge per salvar-se i, per tant, depenen d'ells mateixos per assolir l'objectiu.

La importància del duel va marcar els noranta minuts de joc. Una derrota significava el descens virtual i això va incrementar els nervis dels locals. Hi havia tensió. Els de Boix ràpidament van posar els punts sobre les is per aconseguir el domini.

En conseqüència, van arribar les primeres ocasions i Bruno va ser l'encarregat d'obrir la llauna al minut 8. El gol va motivar la Jonquera, que durant la primera mitja hora va mostrar-se superior. A poc a poc, però, el Manlleu va anar guanyant la possessió i va obligar els locals a retrocedir. Va ser aleshores quan el conjunt rival va posar l'empat en una acció de córner, amb la qual cosa se sumava un punt no era suficient per als de Boix.

Per això, van créixer a la segona part per tornar a posar-se el partit a favor. Després que el porter visitant frustrés un u contra u, els locals van veure premi al seu esforç al tram final amb una altra diana de Bruno.

Últim duel contra el cuer

La Jonquera tancarà el curs visitant aquest diumenge al San Juan Atlètic Montcada (12 hores). Els barcelonins són cuers i ja tenen confirmat el descens.