La feina feta de l'escola de tecnificació de futbol per a nens i nenes Dynamo Stars, des del seu naixement l'octubre de 2017, es reconeix any rere any. Començant amb la formació d'una trentena de jugadors de l'Alt Empordà, l'escola dirigida per Camilo Nogueira ha crescut amb més de seixanta membres. Tots ells de clubs com el Figueres, Peralada, Llançà, Esplais, Base i AE Roses, PUF i, fins i tot, Girona. Per acabar-ho d'adobar, Dynamo Stars durà a terme la tercera edició del seu campus d'estiu amb la gran novetat d'impartir-se en dues seus: Palau-saverdera i Bàscara -que s'incorpora aquest any. En ambdós municipis se celebrarà del 24 de juny al 26 de juliol, de 9 a 13 hores, i el període d'inscripcions va obrir-se el 31 de març fins al 3 de juny a través del web www.dynamostars.com. Està destinat a nens i nenes de 6 a 15 anys.

«Hem ampliat el campus de tecnificació a dues seus perquè durant l'any hem treballat amb molts futbolistes i els resultats són notables cada cap de setmana. Molts d'ells han acabat la temporada amb ascens i això és per confiar-nos la seva formació. Els millors talents de la comarca passen per la nostra escola de tecnificació anual. S'han enriquit molt en l'àmbit futbolístic», explica Nogueira.

Així doncs, Palau-saverdera i Bàscara acolliran el Campus Dynamo Stars Tecnificació amb la «il·lusió de poder compartir el treball formatiu mitjançant la tecnificació en els principis tècnics i tàctics de futbol». Des de la direcció esportiva encapçalada per Nogueira i la coordinació amb Lluís Hernández al capdavant, es marquen el repte de treballar al voltant de tres objectius: esportiu (formació i diversió); educatiu (transmetre valors); i salut (ensenyar un estil de vida en l'àmbit esportiu).

Els preus oscil·len entre els 210 euros i els 360, depenent del nombre de setmanes. A més, hi ha descomptes especials i servei d'autocar. Per a més informació, trucar al 673 008 893 o enviar un correu a info@dynamostars.com.