L'Escala ja s'ha guanyat el bitllet per participar a la promoció d'ascens a Primera Catalana. I és que la gran victòria dels homes de Sepu el passat cap de setmana, amb remuntada inclosa, davant del Guíxols, els assegura la plaça de play-off.

A més a més, els guixolencs es despengen de les seves opcions i l'Escala, fins i tot, podria optar al lideratge del grup, que ara està en mans del Bescanó. Només un punt separa els dos conjunts, la qual cosa vol dir que aquest diumenge no poden fallar contra el Cassà (17 hores).

D'altra banda, la Marca de l'Ham es complica la vida després de caure per golejada al camp del Tossa (4-0). Els figuerencs marquen la salvació amb 41 punts i podrien quedar afectats pels descensos compensats. El Sant Jaume de Llierca, que no té res en joc, serà l'últim rival d'aquesta temporada.

A diferència de la Marca, el Base Roses ja sap que el curs vinent jugarà a Tercera Catalana. La mala dinàmica de resultats amb l'última derrota a casa contra el Besalú (1-7) provoca que amb només 26 punts la salvació sigui impossible d'aconseguir. Diumenge visitaran el cuer (18 hores).