Ahir es va celebrar el Campionat de Catalunya Sub-18 en el marc de la 27a edició del Míting d'Atletisme Palafrugell-Costa Brava. Entre totes les proves, es van batre quatre rècords del campionat català, en una jornada en què van participar uns 600 atletes en el total de proves que es van poder celebrar tot i el mal temps.

En la jornada matinal, es van superar tres rècords catalans. El primer, per part d'Aida Alemany (JA Arbeca), que es va imposar en els 2.000 metres obsctacles amb un temps de 6.56.2 millorant en dotze segons la millor marca establerta fins llavors.

En martell femení, Maria Navarro (UA Maria) va guanyar la prova llençant el martell a 57,10 metres. Mentre, en martell masculí, el palafrugellenc Dani Ruiz no va fer rècord, però va guanyar la prova aconseguint llençar l'objecte fins als 62,55 metres, superant la seva pròpia millor marca personal amb gairebé tres metres.

La gironina Aitana Radsma (Lleida UA) va guanyar en la prova dels 100 metres tanques femení i va batre el rècord que ella mateixa havia marcat en les semfinials del matí amb un temps de 13.78.

Per últim, Carla Gascon (CA Sant Just) va fer rècord en 100 metres femenins, marcant un crono de 12.14.