A l'Escala, només li valia la victòria per assegurar-se el bitllet i seguir una temporada més a Tercera Catalana, i així ho va fer contra el Salt (62-55), equip amb qui els escalencs es jugaven la plaça de promoció de permanència. Els homes d'Albert Comas van començar per darrere en el marcador (33-37) però, de mica en mica, van capgirar el matx (29-18 a la segona meitat).

Els de blau cel mantenen la categoria després de crear un equip de circumstàncies amb jugadors de l'equip descendit de Primera, jugadors de l'antic Territorial i jugadors de la base.

A la mateixa categoria, l'Adepaf va jugar un partit intranscendent contra la Vall d'en Bas, ja que sabia segur que acabaria en segona posició. Els de Jordi Marull, però, van estar molt desencertats (46-72) i van caure de manera clara.

Qui també es jugava les garrofes aquesta jornada era el Vilafant, a Segona Catalana. La derrota de l'Onyar, dotzè classificat, però, feia inútil qualsevol resultat, ja que els taronges sabien que haurien de fer la promoció, i que la farien amb un hipotètic tercer partit a casa. El matx contra el Torelló, doncs, havia de servir per agafar bones sensacions tot i que els homes de Jordi Burgas no van poder acabar amb una victòria (62-64).

El cap de setmana del 25 i 26 de maig s'enfrontaran amb l'Esportiu Sant Ignasi, que ha quedat onzè del grup 4 de la categoria, en el primer partit de la promoció.

A Tercera Territorial, el Grifeu-Llançà, després de guanyar el Santjoanenc B (73-47) és a només una victòria de ser campió de lliga de Tercera Territorial i certificar, així, el bitllet de Tercera Catalana. La cita és dissabte a la pista de l'Escolàpies, a dos quarts de vuit del vespre, en el derbi de la jornada.

Precisament un Escolàpies que va guanyar el Palau Sacosta (57-70), i que està empatat amb un Castelló que va vèncer el Vall del Terri (67-60).

A Segona Catalana femenina, el derbi se'l va emportar el Vilafant, de Francis Rodríguez (58-25), contra un Roses, de David Casellas, que ha patit un calvari de temporada. Les vilafantenques acaben la temporada a casa contra el Fontajau i les rosinques a la pista del Femení Osona.

A Tercera Catalana femenina, l'Escala acaba l'any en segona posició per tercera temporada consecutiva, a les portes del campionat i l'ascens amb només tres derrotes, tot i que encara li queda un partit ajornat. L'Escolàpies, per la seva banda, acaba dotzè.