«La mort d'Antonio Puerta ha salvat la vida del meu fill, un guerrer de 10 anys diagnosticat amb la mateixa malaltia cardíaca que ell, i que avui ha estat operat del cor gràcies a una revisió esportiva i als avenços de la ciència», anunciava Anna Rosa el dilluns 6 de maig a través de les xarxes socials. La llançanenca és la mare d'en Biel Vargas, el jugador de l'aleví A del Peralada que amb un marcapassos desfibrilador «podrà seguir fent el que més li agrada: jugar a futbol».

La història del «campió que ha anat a la Champions i l'ha guanyat», com bé explica la seva mare, ràpidament va fer-se viral rebent un allau de missatges de suport. Prèviament, els seus companys d'equip van fer-li un passadís juntament amb el Banyoles a l'últim duel abans de l'operació. I, una vegada a Llançà, els jugadors del primer equip del club llançanenc que milita a Tercera catalana i hi juga el seu germà, Ivan Vargas, també van desitjar-li ànims.

A banda d'això, en Biel va dirigir-se a Iker Casillas -que ha rebut l'alta després de patir un infart- amb un vídeo on assegura que «jugar a futbol és important, però la salut va per sobre de tot. Molts ànims i a veure si aviat, pas a pas, ens anem recuperant. Som uns guerrers».

L'ajuda d'Hèctor Simón

Per a afrontar l'operació, en Biel va comptar amb el suport d'Hèctor Simón. El de l'Olot li fa de coach i durant mesos l'ha preparat «per aprendre a superar-se en la vida», de la mateixa manera que ho va fer ell després de fracturar-se les dues primeres vèrtebres cervicals quan defensava la samarreta del Ferrol en qualitat de cedit per l'Espanyol.