Maçanet de Cabrenys va acollir el passat cap de setmana la primera edició de La Infinita E-bikes, la marxa gastronòmica que reivindica un nou concepte de cursa «sense competició» i combina tres elements: esport, gastronomia i paisatge. La marxa, que va celebrar-se el diumenge, va comptar amb una quinzena de participants perquè «es tractava de la primera edició».

«Són pocs inscrits, però la sensació que tenim des de l'organització és de satisfacció perquè tothom va gaudir moltíssim d'aquest concepte de marxa. Era totalment innovador i ja ens han dit que l'any vinent repetiran l'experiència», assegura Marc Bosch, gerent d'E-Bikes Tramuntana i membre de l'organització.

La Infinita estava oberta a tot tipus de biciletes, encara que per l'exigència del recorregur era recomanable fer-la amb bicicleta elèctrica: «Només hi va haver un corredor sense la bicicleta elèctrica, que curiosament va quedar primer. No va aturar-se gaire als avituallaments per no perdre el ritme». La marxa va comptar amb tres avituallaments que disposaven de tapes i una degustació de vins.