Els nens i nenes, d'entre 5 i 14 anys, apassionats pel futbol tenen una cita el pròxim mes de juliol al Campus de la UE la Jonquera i Alan Baró. «Tecnificació, perfeccionament i diversió», de la mà de gent experimentada i amb gran trajectòria futbolística. L'estiu promet. El campus, que tindrà lloc els matins de l'1 al 26 de juliol, està adreçat a tots els futbolistes i porters que vulguin millorar la seva formació esportiva amb un format que combina l'aprenentatge de forma intensa i divertida per apropar els més petits a la metodologia més actualitzada.

A més a més, també s'oferirà servei de menjador i bus per facilitar el transport als que siguin de Figueres o rodalies. Les inscripcions poden fer-se fins al divendres 7 de juny a través del mòbil 610 274 753 o el correu electrònic uelajonqueralan@gmail.com.

«M'agrada entrenar amb la mainada i em fa molta il·lusió muntar una cosa així. Entre el club, en Jordi Baró i en Jordi Alabert s'han encarregat de fer una bona organització. Tindrem entrenadors que es cuidaran dels diferents grups i jo hi seré segur les dues primeres setmanes. Després amb la pretemporada (juga a l'Olot) és més complicat, però intentaré anar-hi el màxim possible.

Comptarem amb jugadors de futbol i gent relacionada amb l'educació. Volem fer un gran equip perquè els nens i les nenes aprenguin i s'ho passin bé», explica Alan Baró. La primera edició del campus del futbolista de Darnius oferirà varietat d'activitats a banda del futbol: «A primera hora farem un entrenament més específic, amb la introducció de conceptes futbolístics i, després de l'esmorzar, utilitzarem les altres instal·lacions que hi ha a la Jonquera per dinamitzar el matí. A partir de les 12 del migdia, anirem a la piscina a refrescar-nos».

Entre altres tècnics, els figuerencs Pep Chavarría i Pedro del Campo, que també militen a les files de l'Olot, formarà part de l'staff tècnicstaff t. «Entre tots, intentarem aportar el nostre granet de sorra», diu Baró.