Després d'un empat i una derrota, el nou tècnic del degà, Albert Parés, va celebrar la seva primera victòria gràcies a un solitari gol de Pepu Soler (22 gols) ahir a Rubí. Els tres punts són vitals tenint en compte que el Banyoles (3r amb dos punts més que els palamosins) no va fallar a Tona (1-3) i, a manca de dues jornades, la tercera plaça encara no té propietari.

El Rubí va plantar cara al Palamós perquè s'hi jugava la permanència. A la segona part, els visitants van posar una marxa més i es van fer amb el control del matx. Fruit d'això va arribar l'únic gol del partit: Steven va fer una bona acció individual que Pepu Soler va definir a la perfecció posant el punt i final a quatre jornades sense guanyar (0-1, min. 56). L'expulsió del local Tino va aplanar el camí dels de Parés, que haurien pogut fer el segon quan Pepu Soler es va quedar sol davant el porter o en un xut de Germán al travesser. Tot i això, en l'afegit, el Rubí va tenir l'empat en dos xuts que Quinti va salvar.

Diumenge, el degà acomiada la Lliga a casa rebent un Girona C que ja no es pot moure del segon lloc.

Magistral remuntada del Banyoles, que va capgirar el gol matiner del gironí Javi Revert.

En el minut 17, Via va transformar una magnífica rematada de cap que va superar el porter local. Pocs minuts després, els visitants van cometre un espantós penal que Revert va fallar. Just abans d'arribar al descans, Gispert va ser l'autor de fallar un penal a favor dels banyolins. A la represa, la tònica del matx va continuar, el domini aclaparador dels homes d'Adam Fontes es feia evident i, en el minut 82, Bonaventura va ser l'heroi que va desequilibrar la balança. En el descompte, Jordi Sala va sentenciar l'enfrontament.

Després de la derrota d'aquesta jornada el Girona C queda virtualment fora de la lluita pel lideratge. El Lloret, que gràcies a aquests tres punts assegura matemàticament la permanència, en va tenir prou amb el gol que Adrián Expósito va transformar en els primers compassos de partit.