Els jugadors del Barça es van tornar a entrenar ahir després d'un descans de dos dies després de la inesperada derrota a Champions de dimarts passat, i sense la presència de Luis Suárez. L'uruguaià va ser operat anit d'una lesió meniscal al genoll dret, després d'uns problemes que arrossegava des de fa dos anys. Suárez es perdrà la final de Copa del Rei a Sevilla i espera estar recuperat per a la Copa Amèrica. Aquesta temporada, el davanter uruguaià ha marcat 25 gols (21 a la Lliga, 3 a la Copa i 1 a la Lliga de Campions), convertint-se així en el segon màxim golejador de l'equip, tan sols per darrere de l'argentí Lionel Messi .

Luis Suárez va fer un hat-trick en el Clàssic de Lliga (5-1) disputat al Camp Nou -porta 11 gols contra l'equip blanc- i el 23 d'abril passat va sumar el seu gol 131 a la Lliga, igualant els registres de Ladislao Kubala com el tercer màxim golejador de la història del Barça a la competició domèstica.

Els jugadors disponibles del primer equip van començar a preparar l'intranscendent partit de Lliga de demà contra el Getafe al Camp Nou (18.30 hores), que servirà per analitzar els ànims dels aficionats, davant una apressant reforma a l'equip que es tornarà irreversible després de la final de la Copa del Rei el 25 de maig. Ernesto Valverde compareixerà aquest tarda en roda de premsa.