A les portes del retorn als entrenaments després de l'eliminació europea contra el Liverpool, el davanter del Barça Luis Suárez va ser sotmès ahir a una artroscòpia a causa «d'una lesió meniscal interna del genoll dret», segons va informar el club català a la seva pàgina web i xarxes socials. D'aquesta manera, Suárez diu adeu a la temporada i ja no disputarà els dos darrers partits que resten contra el Getafe i l'Eibar ni la final de Copa. Aquest curs, el charrúa ha marcat 21 gols a la Lliga, tres a la Copa del Rei i un a la Lliga de Campions, i s'ha convertit així en el segon màxim golejador de l'equip en quedar en aquesta estadística per darrere només de l'argentí Lionel Messi.

Mentrestant, i seguint la premissa que el temps ho cura tot, sembla que amb el silenci imposat en el FC Barcelona el club pretengui girar full, fer més suportable l'assot sofert en la Lliga de Campions i que cap paraula sigui mal entesa. El Barça ha baixat la persiana i ha tirat el cadenat a la Ciutat Esportiva amb dues jornades de festa (ja estaven pactades abans del partit de Liverpool), i després de les veus que es van sentir a Anfield després del partit (Suárez, Busquets, Valverde i Bartomeu), el club ha emmudit.

Les xarxes socials, on els jugadors que tenen oberts comptes mostren certa activitat, també han estat músties. No ha estat així en el cas del croat Ivan Rakitic, qui en els seus dies de festa va decidir visitar la que va ser la seva ciutat fa uns anys, Sevilla, en plena Feria de Abril, i ha rebut moltes crítiques.