Aquest cap de setmana, durant els dies 11 i 12 de maig, Maçanet de Cabrenys durà a terme La Infinita E-bikes, que representa la primera marxa e-bike gastronòmica que organitza l'ajuntament amb la col·laboració d'E-Bikes Tramuntana.

La marxa, oberta a tot tipus de bicicleta, se celebrarà diumenge, dia 12, amb sortida a les 9 hores des del recinte de la piscina. Hi haurà avituallaments amb tapes dels establiments del municipi altempordanès i cata de vins. A més a més, es farà un sorteig de regals entre tots els inscrits, hi haurà un obsequi amb dues fotografies professionals per participant i una bossa de benvinguda.

El preu de la inscripció és de 35 euros i pot fer-se a través del web www.maçanetdecabrenys.cat, www.ebikestramuntana.com o www.tempsxcurses.com.

El certament també comptarà amb una fira esportiva durant tot el cap de setmana i altres activitats. El dissabte, dia 11, es farà una sortida a les 8 hores des del pàrquing per a l'acció de neteja Clean Up Europe, amb la col·laboració del Club excursionista Maçanetenc. A més, de 16 a 18 hores hi haurà xerrades a la zona de la Piscina Municipal de la mà de Els senglanassos i Gisfera. A les 20 hores, també se celebrarà un concert en directe amb The Bazzaga's al recinte de la piscina amb Pasta Party.